Leaders in Spend Justification

& Game Changers in Accounts Payable

Overname S-DNA door SpendLab Recovery B.V.

“In de afgelopen periode zijn SpendLab Recovery B.V. en SupplierDNA B.V., beter bekend onder de naam S-DNA, een samenwerking aangegaan die heeft geleid tot de overname van S-DNA door SpendLab Recovery. Opdrachtgevers en licentiehouders van beide organisaties zien sinds enkele maanden al een groei in resultaten door de samenvoeging van de aanwezige kennis en technologie. De groei van het aantal algoritmes binnen de Analyzer zorgt voor een verdere verdieping van analyseresultaten en inzichten binnen het purchase-to-pay proces. 

Een belangrijke overweging voor S-DNA was de compliance van SpendLab Recovery met certificeringen zoals ISO 27001; in de nabije toekomst wordt ook gestreefd naar SOC 2 en daarvoor is schaalgrootte nodig. SpendLab Recovery werkt met ruim 100 data sciences en audit professionals wereldwijd vanuit NL en heeft een leidende positie in Recovery Audits: het identificeren en terughalen van onverschuldigde betalingen en het verbeteren van de compliance voor organisaties.

Door het delen van kennis nemen de kwaliteit en de behaalde resultaten voor onze opdrachtgevers toe. Voor S-DNA opdrachtgevers betekent dit een gecertificeerd proces en voor SpendLab Recovery klanten betekent dit een verdere verdieping en online digitalisering van processen en resultaten. De Analyzer 2.0 staat inmiddels gereed voor u en uw organisatie om in gebruik te nemen. Transparantie, betrouwbaarheid en partnerschap blijven de waarden die we in onze samenwerking met relaties voorop blijven stellen. 

Wilt u meer weten over deze samenwerking of projecten en abonnementsvormen die we vanuit deze samenwerking te bieden hebben, neem dan contact op met een van onze gespecialiseerde accountmanagers Marsha Martens, op telefoonnummer +31 (0)6 822 43856. Bij vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Jos Houben (CEO SpendLab) via jos.houben@spendlab.com.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Ouder nieuws
Recent

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over SpendLab? Neem gerust contact met ons op.

Eindhoven

Bogert 6, 5612 LZ Eindhoven

Amsterdam

Hendrik Walaardt Sacréstraat 401, Schiphol

Brussel

Terhulpensesteenweg 53a, 1180
Brussel

Miami

2550 South Bayshore Drive, Miami FL 33143, United States